Protocol nevades

Benvolgudes famílies:

Quines seran les nostres actuacions en cas de nevada ( Pla d’emergència de l’escola)

a.- Si ha nevat a la nit o bé està nevant al matí: l’escola conjuntament amb l’Ajuntament, segons el Pla Neu Cat de la Generalitat i les informacions dels mitjans de comunicació, decidirà  si es possible fer les classes amb normalitat o no.

 b.- Si comença a nevar de manera important un cop començades les classes i es preveu que es poden col·lapsar els accessos, cal que totes les famílies, que ho tinguin bé, vinguin a recollir els seus fills/es  i que estiguin al cas del grup de classe de whatsapp.

c.- Si deixa de nevar i l’accés no presenta perill: s’obrirà l’escola, però hem de tenir en compte que, tot i estar oberta, segurament no funcionarà amb normalitat; no podrem assegurar que els serveis de menjador, extraescolars i vigilàncies funcionin correctament i probablement no hi haurà ni tots els mestres ni tots els alumnes.

Per tal d’evitar el col·lapse de les línies telefòniques de l’escola haureu d’estar al cas del grup de whatsapp de la classe, des d’on la vostra delegada, tal i com es va informar a la reunió d’inici de curs, informarà de la presa de decisions sobre el funcionament de l’escola.

Moltes gràcies

Equip Directiu i coordinador de riscos laborals