L’Ajuntament de Premià de Mar contractarà 4 administratius/ves

L’Ajuntament de Premià de Mar contractarà 4 administratius/ves per participar en el programa subvencionat de persones joves titulades beneficiàries de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Els contractes en la modalitat de pràctiques tindran una durada de 6 mesos a jornada complerta, inici màxim 1 d’octubre de 2021.

Els requisits per poder participar en el programa són els següents:

  • Estar inscrit/a com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Per inscriure’t com a demandant no ocupat al Servei Públic d’Ocupació o a Garantia Juvenil s’ha de trucar al 900 800 046.
  • Estar inscrit/a al programa de Garantia Juvenil
  • No haver participat en les convocatòries del programa de 2019 i 2020
  • Acreditar la possessió d’un títol  de formació professional de grau mitjà o superior, o títols oficialment reconeguts com a equivalents, i que no hagi transcorregut més de cinc  anys, o de set en el cas d’un/a treballador/a amb discapacitat, des de la terminació dels estudis:
  • Administratius/ves: CFGM de Gestió Administrativa, CFGS d’Administració i finances o similar.

Les persones interessades poden enviar el seu currículum abans del dia 17 de setembre de 2021 a ocupacio@premiademar.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>