Acte de 3r d’ESO

Hem començat els actes de Sant Jordi amb els alumnes de 3r d’ESO. Dimecres 19, després de l’esbarjo, ens vàrem reunir tots els alumnes de 3r d’ESO i els seus professors de llengua per gaudir una mica de la poesia, sentir les guitarres de l’Àlvaro i l’Elena i lliurar els premis literaris.

El professorat va destacar la gran participació que el certamen ha registrat enguany. Tots els guanyadors de cada categoria podran millorar el seu nivell d’escriptura en un taller que conduirà en Pep Bras, escriptor premianenc. L’AMPA, com cada any, ha assumit generosament el cost d’aquesta activitat, que es portarà a terme al llarg de les properes setmanes.

Us deixem amb algunes imatges de l’acte:

 

4 comentaris

  1. Roser Garrofé

    Va ser un acte molt agradable, vareu demostrar que teniu moltes habilitats i que sabeu apreciar les dels altres i això és dir molt. Moltes felicitats a tots.

  2. Damià

    Enhorabona a tots els participants, als presentadors, als qui van fer lectures i interpretacions el dia de l’acte, i als professors organitzadors! Tenim uns artistes a la casa que són molt bons!!! M’encanta això dels “jocs Florals” perquè em recorda a la meva època d’estudiant!! (allà casualment també passaven coses de repetició de premis…jeje). Bon Sant Jordi,i a escriure i llegir!!

  3. Pep

    Enhorabona a tots, presentadors, lectors i evidentment a tots els guanyadors. Però sobretot vull destacar els participants i els organitzadors que han mostrat les seves ganes i creativitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>