Moltes gràcies, Pep!!!

Aquest curs 2020-21 es jubila en Pep Batalla, professor del centre des que aquest va obrir l’any 2010. El passat dia 11 de juny, tot l’alumnat, professorat i PAS del centre li va fer un homenatge per acomiadar-lo i agrair-li la gran tasca que ha dut a terme al centre al llarg d’aquests 11 anys. L’acte també va comptar amb la presència de l’AFA, que també li va voler fer un detall d’agraïment i comiat.

En Pep és professor de ciències socials, ha estat molts anys a l’equip directiu i és l’ànima de l’hort del centre, entre moltes altres coses. És per això que, com a homenatge a ell i com a agraïment a totes les hores que hi ha dedicat, l’hort del centre, a partir d’ara, serà “L’hort d’en Pep“.

Moltes gràcies, Pep, pel teu bon tracte, per la teva professionalitat i per la teva dedicació incansable al centre. Gaudeix molt de la teva jubilació. A l’Institut de Gurb et trobarem molt a faltar!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>