Informació per a les famílies de 1r d’ESO curs 2019-20

Benvolgudes famílies,

Us facilitem informació pràctica de cara a l’inici del proper curs 2019-20:

  1. Les classes començaran el dijous dia 12 de setembre. Podeu consultar el calendari del curs 2019-20 a l’inici d’aquesta pàgina web. 
  2. Adjuntem la llista de material necessari per a l’inici de curs. El primer dia de curs cal portar agenda, ordinador, llibreta i estoig, i també el material per lliurar al centre (folis i mocadors).
  3. Tots els alumnes que ho desitgin, es poden inscriure al programa AICLE a través d’aquest formulari. La prova d’accés al programa es durà a terme el dimarts dia 3 de setembre a les 10 h del matí a l’institut.
  4. Totes les famílies que vulguin gaudir del servei de menjador, han d’omplir el formulari d’inscripció que es troba a la pàgina web de l’AMPA.
  5. Cal que les famílies facin la reserva de les samarretes d’educació física a través de l’AMPA.
  6. El centre ofereix diverses activitats extraescolars pel proper curs 2019-20. Les podeu consultar a l’apartat d’activitats extraescolars d’aquesta pàgina web.
  7. Podeu consultar les rutes de transport escolar a l’apartat de serveis d’aquesta pàgina web.
  8. L’empresa Zona Informàtica fa una proposta d’ordinador portàtil. En cas d’estar-hi interessats, cal fer la reserva de l’ordinador.
  9. Us facilitem el manual d’instal·lació de l’app de l’Ajuntament de Gurb

Us adjuntem la presentació que s’ha utilitzat per donar totes aquestes informacions a la reunió del dia 2 de juliol.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Cordialment,

L’Equip Directiu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>