Visita de l’Institut Joan Amigó a la fira del Youth Mobile Festival, YOMO

L’alumnat de 4t de l’ESO que estudia tecnologia i informàtica, va anar a Barcelona a la fira YOMO acompanyats del respectiu professorat. Yomo és una enorme exposició de ciència i tecnologia. Amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i dotzenes d’activitats pràctiques, on hi ha activitats per tots els joves. L’alumnat van poder experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i descobrir una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb STEAM com universitats, centres de recerca, organismes institucionals, organitzacions sense ànim de lucre, i empreses i indústries capdavanteres. Van tenir l’oportunitat d’aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.

A destacar la possibilitat de participar en diversos tallers, formant part d’activitats científico-tecnològiques i el poder comprovar la importància de la tecnologia per al desenvolupament del nostre futur. El recolzament del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya permet apropar-se a recursos i oportunitats per aprendre i conèixer tot allò que es trobarà al seu abast ben aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>