Diada de Sant Jordi

El passat dia 23 d’Abril de 2019 es va celebrar al Poliesportiu la festa de Sant Jordi amb la col·laboració dels diferents professionals:  educadors, monitors d’arts plàstiques, monitors esportius, CAS… 

Des de l’escola es van preparar les paradetes de llibres , productes d’higiene personal, de fruits secs i una taula divulgativa on informàvem del programa educatiu per aquest curs 2018-2019 i es repartien  punts de llibre elaborats pels alumnes de Competic 1, també vam poder agrair la presència dels “voluntaris” de conversa de Català de Voluntariat per la Llengua.

  Al dia següent, 24 d’Abril,  va tenir lloc l’entrega dels premis als guanyadors del concurs literari amb la dotació de: 6 premis econòmics pels 1ers. i 2ons. premis (de 40€ i 20€ respectivament) i 3 premis de material escolar als guanyadors del 3er premi, en les categories de Poesia, Narrativa, en llengües Catalana i Castellana, i Dibuix.

Com aquest any no s’ha pogut realitzar la típica obra de teatre d’aquestes dates hem tingut com a estrella invitada en l’entrega de premis al compositor i músic de guitarra elèctrica “Dino Ratso“, que va venir de manera altruïsta i va quedar encantat de que li demanessin més cançons quan ja s’havia esgotat el temps de l’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>