Visita de l’autora Ma Carme Roca

El dia 12 d’abril ens va venir a fer una xerrada l’escriptora Maria Carme Roca.

A través dels Itineraris  de Lectura vam fer la petició d’aquesta autora perquè a 3r d’ESO llegíem una de les seves novel·les:   No hi ha petons per als fantasmes.

L’autora ens va fer una xerrada molt amena sobre la seva descoberta pel que fa a l’escriptura i de les seves vivències a l’entorn de tot el món literari. Va aconseguir captar l’atenció dels nostres alumnes fent reflexions sobre la seva experiència personal ,com a estudiant,  intentant que ells se n’adonessin que són ells mateixos els que han de fer una valoració del que estan fent en aquesta etapa  tan important de les seves vides.

Pel que fa a la novel·la van volen esbrinar si l’autora creia en els fantasmes i si la novel·la era alguna vivència que ella havia tingut. L’autora els va contestar que ella sí creia en els fantasmes.  Altres preguntes també van estar relacionades amb el món de les editorials i de la publicació de llibres.

En definitiva , tots vam gaudir d’aquesta xerrada i del que ens va transmetre la Maria Carme Roca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>