“Velatorio lorquiano” a la Pobla

El propassat 27 de maig va  ser la darrera representació del Velatorio Lorquiano, del qual s’han fet diferents passis a Barcelona, dins el marc de Caixaescena, a Vallbona d’Anoia per a l’alumnat i famílies del centre i obert a la gent del poble, i a La Pobla de Claramunt,que es va representar aquest dilluns dins els actes de la setmana de la Gent Gran.

L’espectacle, que té una durada de 20 minuts, repassa fragments de les obres de Federico García Lorca com La casa de Bernarda Alba i Bodas de Sangre.

Ha estat la primera vegada que a l’institut s’ha preparat una obra de teatre per a projectar l’actuació de l’alumnat de l’institut al nostre entorn i el resultat ha estat molt sorprenent, tant per la qualitat de l’obra com per la implicació de la professora Xesca Vela i els nois i noies del grup No Res Teatre, que han fet tot un treball artístic i emocional molt complet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>