Play Green Vallbona 2020

El passat divendres dia 18 de setembre vam dur a terme a l’institut de Vallbona d’Anoia la campanya Play Green Vallbona en el marc del Let’s Clean Up Europe, que es va  celebrar del 18 al 20 de setembre arreu d’Europa.

Nosaltres hi vam participar fent una acció de recuperació d’un espai natural immediat a l’institut amb un grup reduït de sis alumnes de la comissió ambiental tenint en compte totes les mesures de seguretat Covid-19.

Aquesta activitat ha permès fer conscients una vegada més i amb un exemple molt evident ,com n’és d’important mantenir els espais naturals nets de brossa.

L’activitat es va veure interrompuda per la pluja però tot i així en total vam recollir 6,4 kg de brossa repartida en envasos, paper i cartró, vidres i altres.

Esperem que l’any vinent es pugui dur a terme amb un nombre més gran d’alumnes i en coordinació amb les escoles de primària adscrites al nostre centre, cosa que enguany ha estat impossible a fi d’evitar contagis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>