Pagament sortides

NOVETAT!

Els recents canvis produïts en les entitats bancàries ens han comportat modificacions en el nostre número de compte i també en les condicions de treball. Així doncs, per tal de minimitzar les despeses bancàries, i poder abaratir el cost de les sortides, no es giraran més rebuts domiciliats al vostre compte bancari. Per tant, les famílies que utilitzàveu aquest mètode de pagament, a partir d’ara, haureu de fer el pagament mitjançant un ingrés al número de compte:

  • BBVA   ES68 0182 1919 12 0200035246

Aquest ingrés el podeu fer per Internet o bé desde qualsevol caixer BBVA amb targeta o efectiu, seguint les instrucions que us adjuntem a continuació:

 

INSTRUCCIONS PER FER PAGAMENTS D’ACTIVITATS  EN EFECTIU  MITJANÇANT CAIXER AUTOMÀTIC DE BBVA

1. PRÉMER “ACCEDIR SENSE TARGETA NI LLIBRETA”

2. PRÉMER  “OPERACIONS SENSE TARGETA NI LLIBRETA”

3. PRÉMER  “INGRESSAR DINERS”

4. INTRODUIR NÚMERO DE COMPTE SENSE ESPAIS, TOT SEGUIT

ES68 0182 1919 1202 0003 5246   I PRÉMER “CONTINUAR”

5. POSAR BENEFICIARI  “S.E.S. VALLBONA” I PRÉMER “CONTINUAR”

EN AQUEST MOMENT S’OBRIRÀ AL COSTAT ESQUERRE DEL CAIXER UNA TRAPA ON S’HAN DE POSAR ELS BITLLETS TOTS JUNTS I EN POSICIÓ HORITZONTAL.

“CAL SABER QUE EL CAIXER NOMÉS ACCEPTA BITLLETS I QUE NO RETORNA MÉS DE 10 EUROS DE CANVI EN MONEDES. MAI RETORNA BITLLETS”

6. APAREIX A LA PART BAIXA DE LA PANTALLA TRES OPCIONS: CANCEL.LAR INGRÉS – INGRESSAR EL TOTAL – INGRESSAR UN ALTRE IMPORT.

S’HA DE PRÉMER  “INGRESSAR UN ALTRE IMPORT” I MARCAR LA QUANTITAT QUE VOLEU INGRESSAR.   DESPRÉS PRÉMER “CONTINUAR”

7. EN EL CONCEPTE CAL POSAR EL NOM DE L’ALUMNE, EL CURS I EL NOM DE L’ACTIVITAT QUE ES PAGA.

EL CAIXER US INFORMARÀ DE TOTES LES DADES INTRODUïDES I DEL CANVI QUE US DONARÀ, SI TOT ES CORRECTE, PRÉMER “CONTINUAR”

8. EL CAIXER US RETORNARÀ EL CANVI I US DEMANARÀ SI VOLEU EL COMPROVANT. S’HA DE PRÉMER “VULL REBUT” I A CONTINUACIÓ “IMPRIMIR”

EL CAIXER US DONARÀ UN COMPROVANT PER LA PART DRETA SUPERIOR DE LA PANTALLA.

Si el pagament és amb targeta el procediment és el mateix però amb l’opció d’operacions amb targeta. Si la targeta és  BBVA cal posar l’opció “Transferència a altres comptes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>