Optativa de Teatre

Enguany el Teatre ha estat una nova optativa a 2 d’ESO. Vam començar engrescats fent pràctiques de desinhibició i de relaxació, hem practicat  tècniques bucals, gestuals, corporals, hem fet improvisacions, hem après una mica de la història del Teatre etc… Però la gran part del curs l’hem dedicat a preparar l’obra “Les Bessones”. Es tracta de l’adaptació de Laura Orri Sancha de la comèdia de Plaute “Els Bessons”, que per motius de logística i d’ajustaments varis, hem hagut de tornar a adaptar per a l’ocasió.

El dia de sant Jordi vam fer la representació a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vallbona. Malgrat els nervis inicials i les errades pròpies de “la primera vegada” finalment hem de dir que com a mínim ho vam passar molt bé i que el públic va riure força.

Tot treball necessita un resultat i el vam tenir,  i això és el més important que han après els nostres joves.

Des d’aquí agraïm especialment el talent demostrat, el talent que està per créixer i el talent que encara ha de sortir però que ho acabarà fent. Agraïm també  la col·laboració dels alumnes de Cultura Clàssica que ens van fer els decorats en forma de columnes gregues dels estils dòric, jònic i corinti.

Ha estat una bona experiència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>