L’Institut Vallbona d’Anoia aposta per les arts

Considerem que el teatre aporta al nostre alumnat major confiança en si mateixos, millora la relació amb els companys, la motivació a l’Institut desenvolupant la creativitat, fomentar l’esperit emprenedor, crea major interès per les manifestacions artístiques, millora la competència lingüística, es deshinibeixen en el moviment físic o en l’expressió d’emocions, desenvolupen la capacitat crítica, és integrador, fomenta el treball en equip i la capacitat per assumir responsabilitats.

És per tot això que hem volgut potenciar el teatre al nostre centre a l’optativa modal de 4t de l’ESO Arts escèniques i dansa, a 2n l’optativa de teatre i a una optativa transversal de 1r a 4t de l’ESO.

Estem molt satisfets amb la feina que s’està realitzant. Aquest any hem estat seleccionat per participar als ENCONTRES PER A JOVES de CAIXAESCENA. Una oportunitat engrescadora per assajar i estrenar 15 minuts de l’obra que estem preparant. Juntament amb 5 centres més treballarem en cooperació per aprendre i gaudir teatralment. Una experiència que els farà volar interpretativament. Amb especialistes teatrals podrem perfeccionar el nostre espectacle que està en procés embrionari.

Federico García Lorca ens acompanyarà amb la seva poesia al llarg dels 3 dies que duren el Encontres al CaixaForum de Barcelona. La nostra companyia NO RES TEATRE presentarà: El VELATORIO LORQUIANO,una barreja de personatges aniran apareixent en memòria de Federico García Lorca, de la mà de la professora Xesca Vela i dels alumnes: Kathy, Kathia, Martina, Ainhoa, Aleix, Clàudia, Guillem, Jacob, Lui, Mariona, Aitana, Delia i Gisela. Amb totes elles i ells… que comenci l’espectacle!

Institut Vallbona d’Anoia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>