Inici de curs 20-21

Encetem un nou curs escolar amb il·lusió però també amb molts canvis i novetats degudes a la situació generada per la COVID-19.

El curs començarà el proper dilluns 14 de setembre amb un horari diferenciat de 9h a 13:30h.

A partir del dia 15, l’horari ja serà l’habitual, de 8h a 14:30h.

Horari dels autobusos del transport escolar: ➡ https://agora.xtec.cat/sesvallbonadanoia/serveis/transport-escolar/

Cal que tot l’alumnat porti l’ordinador el primer dia ja que s’activaran les llicències digitals. També hauran de portar fulls o llibreta i estoig amb material per escriure.

Com ja sabeu, finalment la mascareta serà obligatòria per tot l’alumnat de secundària. Per tant, caldrà que els alumnes la portin per poder accedir al centre. També us recomanem que en portin una altra de recanvi a la motxilla.

Tot l’alumnat ha de portar la declaració responsable degudament signada per la família el primer dia.

A817 Declaració responsable ESO, BTX i CF menors 18 anys

Enguany no disposarem del servei de cantina per tal de minimitzar riscos, així doncs els alumnes hauran de portar sempre l’esmorzar i la beguda de casa. Recordeu que som Escola Verda i no s’admet el paper d’alumini. Hi ha alternatives com el boc’n’roll o les carmanyoles.

Els alumnes que presentin simptomatologia compatible amb la COVID-19, no podran venir al centre. Us recordem també, que les famílies sou les responsables de prendre diàriament la temperatura als vostres fills/es abans de sortir de casa.

Us adjuntem en un document amb les principals mesures adoptades al centre arran de la COVID-19, on trobareu informació relativa a les entrades i sortides al centre, organització de patis, etc.

Pla d’obertura del centre en COVID

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>