Endavant, alumnes ASAC!

El projecte de convivència del centre “Saluda amb el cor” segueix creixent i enguany es torna a comptar amb els alumnes ASAC. Els Alumnes Sensibles a Afavorir la Convivència són els protagonistes en la dinamització de patis i en la detecció de possibles conflictes entre els alumnes del centre. L’objectiu és potenciar i vetllar la bona convivència en qualsevol moment i espai de l’institut.

Enguany, voluntàriament, 27 alumnes de 1r a 4rt d’ESO han volgut ser alumnes ASAC i formar part d’aquest grup dinamitzador al centre. El passat dia 13 de novembre es va fer una jornada de formació per aquests alumnes, tant pels que s’incorporen de nou aquest curs com pels que continuen la seva trajectòria com a ASAC. Aquests alumnes ja actuen com a tal i estan realitzant diverses accions per crear espais amables i dinamitzar els patis.

Tota la comunitat educativa forma part del projecte de convivència del centre i és una satisfacció comptar amb la participació i la implicació d’aquests alumnes en el foment de la convivència a l’institut. Els desitgem un bon curs i molta força per tirar endavant els seus projectes!

 

 

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>