Amical Mauthausen

L’Amical de Mauthausen i altres Camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, és l’associació que agrupa als ex-deportats republicans dels camps de concentració dels nazis, així com els familiars i amics, tant dels supervivents com dels deportats assassinats als camps.

 L’Amical de Mauthausen representa als deportats d’aquest camp austríac i de tots els camps del III Reich, tot i que l’associació pren el nom de Mauthausen pel fet de ser el camp on van ser deportats més espanyols.

El propassat 20 de novembre l’Enric Garriga es va trobar amb els alumnes de 4ESO per presentar la xarxa “Mai més”, que té com a objectiu fer Memòria de la Deportació així com la Prevenció del Feixisme. En el marc d’aquesta xarxa  es treballen projectes locals , “Projectes amb Rostre”. El “Rostre” de Vallbona és la memòria del Domingo ferrer Torrens i del Miquel Call Planas, que van ser deportats al camp de Mauthausen.

http://amical-mauthausen.org/ca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>