30 minuts per la NO VIOLÈNCIA


Aquest és el manifest del centre  que es va llegir ahir en els “30 minuts per la pau i la NO VIOLÈNCIA”:

La situació viscuda ahir a Catalunya on es va atacar la societat civil que volia exercir democràticament el seu dret a decidir un futur millor, han deixat a molta gent arreu del món atònita i perplexa.

Com a professionals del sector educatiu, volem mostrar el nostre rebuig absolut i reiterar que ens mantenim en el que sempre us expliquem a les aules: en cas de conflicte, les persones cal que puguin seure a parlar i trobar solucions que afavoreixin el bon enteniment dins la nostra societat.

El que va passar ahir no es pot tornar a repetir mai més ni tant sols en una societat que és lliure i democràtica.

Hem informat a les famílies que està convocada una vaga general per a demà dimarts, 3 d’octubre de 2017, a favor de la pau per mostrar el rebuig als actes violents que es van viure a Catalunya en la jornada d’ahir. Garantirem els serveis mínims del centre, que implica la presència a l’institut d’una persona de l’equip directiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>