1r d’ESO visita el CRIP

L’alumnat de 1r d’ESO ha fet una sortida al Centre de Restauració i Interpretació Palentològica (CRIP) d’Hostalets de Pierola amb l’objectiu principal de conéixer i experimentar la riquesa de la paleontologia, concretament la dels jaciments del Miocè existents al municipi.

La paleontologia és la disciplina que estudia la vida dels animals i les plantes basant-se en el resgistre dels fòssils.

Durant la visita vam gaudir de coneixements sobre paleoprimatologia i paleopaisatge i fauna del Miocè. També vam fer un taller en equips que va posar en pràctica les nostres qualitats com a paleontòlegs analitzant els cranis, en concret, les seves dents, per veure a quina família pertanyíen (hervíbor, carnívor, omnívor) i, finalment, saber de quin animal es tractava.

En definitiva, vam marxar amb una experiència nova a la motxilla carregada de coneixements que, poc a poc, anirem ampliant durant el curs a classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>