I Club de lectura

Us agrada somiar? Transformar-vos en un altre personatge? Viatjar a través de les paraules? Aprendre coses noves? Us encanten les històries de por? En definitiva: us agrada llegir i gaudir de la lectura? Als nois i noies de 1r d’ESO sí! Entre ahir dimecres i avui dijous hem realitzat el I Club de Lectura de l’Institut escola Mossèn Cinto.

Els alumnes interessats ens hem reunit a la biblioteca, aquests 2 dies en horari extraescolar, per parlar de llibres i passar una bonica estona plegats. Així doncs, els participants del Club de lectura havien de portar un llibre que els agradés per després, poder-lo recomanar als companys i companyes del club.

També hem compartit altres propostes lectores (contes, còmics, novel·les, àlbums il·lustrats, revistes, …): les hem exposat per poder-les veure bé i cadascú ha pogut escollir quin llibre en volia saber més coses. Així, hem passat dues tardes plenes de recomanacions lectores: plenes d’històries intrigants, d’aventures, de terror, d’amor, d’humor, de ficció, basades en fets reals; en forma de novel·les, de còmics, d’àlbums il·lustrats, de contes, …  Hem parlat de la importància de conèixer també a l’autor/a que l’escriu. Ens ajuda a posar cara a l’escriptora o escriptor que hi ha darrera de cada història. Hem observat que les il·lustracions donen molta força al text, són molt importants i ens ajuden a completar la lectura. Sense dubte, hi ha llibres que visualment ens atreuen més que d’altres però, la conclusió és que tots mereixen una oportunitat de ser llegits, tinguin o no imatges vistoses a les portades o a dins el text. Moltes vegades “les aparences enganyen” i el més important és a dins per ser descobert. 

Bé, de moment fins aquí!

Us apunteu al proper Club de lectura?

Us hi esperem amb els braços oberts per passar una estona agradable plena de mil paraules.

 

Per més fotos cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>