RECOMENACIONS I PROPOSTES DE JOGUINES EDUCATIVES

Hola famílies!

Aviat s’acosten dies de festes i moltes il·lusions que venen acompanyades de regals als nostres menuts. Algunes famílies han manifestat que els agradaria rebre algunes propostes per part de les mestres i, per això, hem cregut convenient fer-ho extensiu a totes les famílies d’educació infantil.

A continuació us adjuntem un PDF amb propostes i recomanacions de joguines educatives adreçades als infants de 3 a 6 anys. Com sabeu, cada infant té el seu propi nivell d’aprenentatge i desenvolupament, per tant, les edats a qui van dirigides són només orientatives. Són moltes les joguines i jocs educatius que podem trobar al mercat. Nosaltres només fem una petita referència a alguns exemples que hem trobat interessants per als vostres fills i filles, però no tenen per què ser el model o marca exacte sinó que us heu de basar en la idea. Esperem que us hàgim ajudat i ho gaudiu en família!

PROPOSTES-I-RECOMANACIONS-JOGUINES-EDUCATIVES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>