ENTREVISTES DE SEGUIMENT DEL CURS

Benvolgudes famílies,

Valorant la situació sanitària actualment i davant les noves restriccions anunciades pel Govern, hem decidit que totes les entrevistes de seguiment del curs previstes per aquest mes de gener es faran per videoconferència a la mateixa hora i dia que estaven previstes, si ja la tenieu concertada amb la tutora. En casos molt excepcionals, valorarem fer-la presencialment al centre, amb l’assistència de només un progenitor. D’aquesta manera farem del centre un lloc més segur per poder iniciar el segon trimestre i seguir el curs de la manera més normalitzada possible, evitant que es produeixin confinaments.

D’altra banda, com ja sabeu, després d’haver avaluat i tingut en compte les recomanacions sanitàries i la recomanació de la comunitat europea, els departaments d’Educació i Salut han endarrerit l’inici del segon trimestre fins al dilluns 11 de gener ja que, segons un informe epidemiològic elaborat per Salut, és recomanable espaiar més els dies entre les festes i la tornada als centres educatius per evitar contagis.

Que acabeu de passar unes bones festes, gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Equip Directiu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>