Elecció de logo. Vine a votar!

 

L’alumnat de 1r d’ESO, motivats pel canvi d’etapa i la nova identitat del centre, hem estat treballant sobre el projecte Mossèn Cinto va de logos. Què volem ser? 

Després de treballar molt en el disseny i creació del logo del centre, ens complau comunicar-vos que ja tenim els 4 logos finalistes escollits per la comunitat educativa. 

Hem pensat que com el centre és el primer Institut Escola de Folgueroles, qui sap si l’únic, i ens agradaria molt que hi participés la gent del poble i, perquè tothom hi pugui dir la seva ,hem preparat un procés participatiu.

La votació es farà el dia 25 de novembre. Per tal de facilitar l’accés a les persones de totes les edats, hem preparat diferents canals per votar:

  • A l’instagram de l’institut escola, IG: @iemossencinto
  • Al nodes de l’institut escola 
  • Al mercat de la plaça de Folgueroles, de 10h a 12.30h. Us convidem a visitar la nostra exposició de logos i podreu veure in situ els 4 logos finalistes. 

A l’hora de votar s’ha de triar  un únic logo

Vota aquell que et sembli més representatiu per a l’Institut Escola.

Som-hi, us hi esperem! 

Alumnat de 1r d’ESO IE Mossèn Cinto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>