ACCIÓ SOLIDÀRIA EN MOTIU DEL DIA DEL CÀNCER INFANTIL

Benvolgudes famílies,

Per treballar els valors de la solidaritat, l’amistat i l’empatia, entre d’altres, aquest any comencem una iniciativa solidària que tindrà continuïtat els propers anys. En col·laboració amb l’AMPA, cada curs ens solidaritzarem amb alguna associació, ONG, col·lectiu,…per fer visible als alumnes les diferents causes i entendre que un món millor és possible si col·laborem entre tots.

Aquest curs realitzarem diferents activitats per col·laborar amb l’Associació Candela, la polsera solidària. Aquesta associació realitza tallers de polseres i explica el seu propòsit als centres per recollir diners per la investigació del càncer infantil, en col·laboració amb diferents hospitals. Aquest dilluns 15 de febrer és el dia de la Lluita contra el Càncer Infantil, per això aquesta setmana en parlarem a les tutories i farem el primer taller de polseres amb els alumnes d’ESO i 6è. Els alumnes de 4t i 5è el realitzaran la següent setmana. 

Així doncs, us demanem la vostra col·laboració en la compra de les polseres que faran els alumnes. Cada polsera té un preu de 3 euros; amb els diners recollits es farà una donació a l’associació “Candela Polsera solidària”.

Dimarts 16 de febrer, rebreu un full on haureu d’indicar el nombre de polseres que voleu i adjuntar l’import exacte. Els diners es dipositaran a la caixa solidària de cada classe que hauran decorat els alumnes més petits. El dia 25 de febrer, les tutores lliuraran als alumnes les polseres que hauran comprat.

Podeu trobar més informació de l’associació al següent enllaç http://www.pulserascandela.com/

Gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

 

1 comentari

  1. Lídia

    És una gran iniciativa! Col.laborar amb diferents ONGs, farà que tots siguem més conscients del món que ens envolta i els infants els farà créixer i empatitzar amb diferents situacions que segurament consideraven llunyanes. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>