Bye bye, Sam!!!

Durant els darrers dos cursos (2018-19 i 2019-20) hem tingut la sort de comptar amb un auxiliar de conversa molt especial i estimat per tots, en Sam Green. En Sam té 23 anys i és de Watford, al Regne Unit. Durant aquests dos anys ha fet un parèntesi a la carrera de psicologia que està estudiant a la universitat Bath Spa per viure l’experiència de ser auxiliar de conversa a l’Institut de Gurb. Ara, però, ha de tornar a Anglaterra a acabar els seus estudis, per la qual cosa, encara que amb molta tristesa, ens hem d’acomiadar d’ell.

En Sam és una persona molt agradable i molt propera, que ha fet una feina boníssima al nostre centre. Ens ha donat a tots l’oportunitat de practicar l’anglès dins i fora de l’aula i de perfeccionar la pronunciació mentre gaudíem d’aquest anglès natiu tan dolç i perfecte que parla, i ens ha ensenyat moltes coses sobre la llengua anglesa i la cultura britànica. L’alumnat s’ha mostrat sempre encantat de compartir estones amb ell i ha aprofitat aquesta experiència al màxim, i el professorat i PAS també han aprofitat l’oportunitat de mantenir-hi llargues converses sobre temes diversos a les estones d’esbarjo.

Agraïm a l’AMPA l’oportunitat d’haver pogut disposar d’en Sam durant aquests dos cursos, i donem les gràcies a en Sam per aquesta magnífica experiència que ens ha regalat a tots. Molta sort en aquesta nova etapa, Sam! Et trobarem molt a faltar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>