Els contes de l’Ona

Aquest dimecres, hem tingut una visita molt especial! Ens ha visitat l’Anna! Ens volia explicar uns contes també especials. Especials perquè la protagonista, l’Ona, és una nena de l’edat dels nens i nenes de 2n però amb unes petites diferències: va amb cadira de rodes i porta un pedaç a l’ull!

No cal dir que els contes ens han agradat molt, però el què més ens ha sorprès és que l’Anna (Anna Garcia Galceran) també va amb cadira de rodes, porta un pedaç a l’ull i li costa molt parlar! Per això ha vingut amb la seva germana, la Cristina, que l’ha ajudat de molt bona gana. Juntes ens han explicat que l’Anna es va llicenciar en filologia catalana a la UAB, després va anar a fer de professora adjunta de català a la Universitat de Càller (Sardenya). Allà, i als 26 anys, va patir una hemorràgia al tronc cerebral. Des d’aleshores que té la mobilitat reduïda i per això va amb cadira de rodes.

Moltes gràcies Anna i Cristina per l’estona compartida. Per a tots nosaltres ha estat molt més que escoltar uns contes!

Podeu trobar més informació a www.elscontesdelona.cat

Podeu veure més imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>