Formació del professorat amb l’Erasmus+ KA1

 

Aquest estiu quatre professors de l’institut hem participat del projecte “Obrint Horitzons, de Vallbona a Europa” amb l’Erasmus+ KA1 i hem realitzat cursos de formació per millorar no només les nostres competències professionals sinó també per polir el nostre nivell de francès i anglès i enriquir-nos compartint experiències amb altres docents europeus.

Al juliol, va ser el torn del Miquel Raich i la Lorena Tiscar a París, i a finals d’agost, la Xesca Vela i jo mateixa vem viatjar fins la capital de Xipre, Nicòsia, per fer un curs anomenat “Art and Environment”. Les activitats realitzades estaven connectades amb l’art i la natura i ens serviran per crear projectes més transversals on s’hi integrin art, ciència, societat i cultura a través de l’ús de l’entorn.

Va ser una experiència fantàstica. Xipre té una barreja fascinant de cultures per la seva localització a la Mediterrània. Ho vem descobrir quan vem visitar el Museu Arqueològic de Xipre i les restes arqueològiques de Kourion i Paphos. Vem tornar carregades de noves idees que compartirem amb els nostres companys de claustre i anirem aplicant al llarg del curs. Com bé diu Nuccio Ordine, “el docent és l’estudiant infatigable!”

Xesca i Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>