TAPS SOLIDARIS

105 kg TAPS SOLIDARIS
105.000 TAPS (1 tap = 1 gr)
El nostre centre ha dut a terme durant tot el curs 2012-13 una campanya de recollida de taps amb el lema: UN TAP = UN SOMRIURE.

L’activitat va ser una proposta dels alumnes de religió de 4t d’ESO. Per tant, es van encarregar de la coordinació, recolzats per la resta de companys  de la matèria, i supervisats per la professora Trinitat Ortega.
Aquesta activitats era en benefici de la Júlia Torrella Elvira, de Terrassa. Té 9 anys i és autista. Té reconeguda una disminució del 78%, necessita ajuda per a tot. Va fer un tractament d’equinoteràpia a l’hipica de Torredembarra fins als 7 anys. Ara ha de rebre un tractament d’estimulació amb dofins, que només es fa a Canàries o a Mèxic.
  
El dissabte, 13 de juliol, la Júlia i els seus pares es va desplaçar al nostre centre per a rebre l’obsequi de 105 Kgde taps.

La Montse, la mare de la Júlia, ens recordava que es van sorprendre molt al rebre la nostra trucada i coneixer el nostre projecte. I ens explica que la Júlia, a finals del mes de juliol, anirà a les instal·lacions d’Aqualand de Tenerife per a fer les  proves inicials que ens confirmaran si es receptiva aquests tipus d’estimulació. I ens van agrair la col·laboració i l’implicació de tot el centre. Ens va fer saber que ja s’han recollit entre 7 i 9  tones de plàstic.

Nosaltres els hi hem explicat que ja preparem per al curs 2013-14 la propera campanya solidària. I que esperen poder acompanyar a la Júlia en aquest projecte de dofinoteràpia.

Entrevista d’Altafulla Ràdio a la professora Trini Ortega:

HEM ACONSEGUIT: 105.000 SOMRIURES

EL CURS 2013-14 MÉS!!!!