Taller d’orientació professional i personal

El dia 22 d’abril s’ha portat a terme la III Jornada d’orientació per a l’alumnat de 2n curs dels cicles formatius.

La finalitat no era altra que donar-los eines d’orientació, personal i professional, per anar construint poc a poc el seu itinerari.

Han realitzat un taller d’eines per la vida amb una coaching, la Maria Alegret, que els ha “enganxat”; realment se’ls ha fet curt per com ha estat d’intens i motivador.

També una tècnica del servei d’ocupació de l’ajuntament de Torredembarra, la Paula Almagro, els ha fet una xerrada sobre els camins a seguir en la cerca d’ocupació, consells mot interessants per poder dissenyar un bon currículum i incorporar-se amb èxit al mercat de treball. Els ha animat a contactar amb ella per ajudar-los a completar el seu perfil professional.

Jornada molt profitosa i engrescadora que esperem poder repetir el curs proper!!!

Departament d’Administració

Convivència en temps de Covid

Des del Departament d’Ensenyament, amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau i del Dia Europeu de la Mediació, es va proposar als centres educatius la possibilitat de donar a conèixer les experiències relacionades amb la convivència que es duen a terme malgrat la pandèmia, i l’Institut Ramon de la Torre es va sumar a aquesta iniciativa publicant algunes de les activitats on es treballa per la no-violència i la pau, podeu veure-les al següent enllaç.

Activitats i sortides del PFI d’embarcacions

Des del PFI d’Auxiliar de manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo us mostrem algunes de les activitats i sortides que hem anat realitzant al llarg del trimestre. Aquestes activitats han sigut aprendre a fer nusos, reparar una zòdiac, construir una grua per elevar embarcacions, i reparar i restaurar peces d’embarcacions.

Pel que fa a les sortides, hem visitat el club Marítim de Torredembarra, el museu marítim del Port de Tarragona i la Comandància naval de Tarragona.