Fira de la ciència

El passat 28 de novembre es va celebrar la Diverciència, una tarda amb activitats dedicades al fet que els alumnes de primària descobreixin la ciència de manera divertida.

L’institut va participar amb una activitat dedicada a la taula periòdica dels elements, ja que l’any 2019 es va celebrar els 150 anys de la taula periòdica. L’activitat proposada consistia en decorar i retallar els diferents elements que havien preparat prèviament els alumnes de 3r ESO B i construir una taula periòdica per a la seva escola.

Tots els alumnes de primària van participar de manera activa i va quedar una taula que podran gaudir els alumnes de l’Antina.

Taller “Aprendre a menjar sa”

El passat mes, els alumnes de 4t d’ESO van gaudir i aprendre moltes coses fent el taller “aprendre a menjar sa” impartir per Andrea Molné. Va ser molt pràctic perquè es tractava de diferenciar i classificar els aliments processats dels no processats indicant-ho amb targetes de diferents colors, per tal de conèixer quins aliments caldria afegir a la seva dieta diària, quins eliminar totalment i també saber aquells que es poden consumir ocasionalment.

Taller BANC DE QUALITATS

El passat dijous 9 de gener els alumnes de 1r d’ESO van realitzar un taller anomenat Banc de Qualitats. La finalitat era potenciar la capacitat de treballar en equip, l’escolta activa, el respecte, els torns de paraula i que els alumnes siguin conscients de les seves característiques personals, habilitats, talents… i posar-los al servei del grup.

El Pla Educatiu d’ Entorn de Torredembarra conjuntament amb l’institut és qui ha gestionat aquest taller de la companyia Teatre de Maleta.