Cambridge

L’Institut Ramon de la Torre i l’organització internacional Cambridge English Language Assesment  (per mitjà del centre autoritzat European College)  van signar el curs 2017-18 un conveni de col·laboració per tal que l’Institut sigui seu dels exàmens oficials d’anglès.

Aquest curs s’ofereixen els següents nivells: KET for schools (Key English Test), PET for schools (Preliminary English Test), FCE for schools i FCE (First Certificate English) i CAE (Certificate in Advanced English). Aquests exàmens equivalen, respectivament, als nivells A2, B1, B2 i C1 del marc comú europeu. Les proves “for schools” són el mateix nivell i tipus de prova que les altres, però la temàtica d’aquestes és més propera a l’alumnat en edat escolar.

L’Institut Ramon de la Torre, en la línia de donar el màxim servei a la zona, ofereix la possibilitat de realitzar aquests exàmens en el nostre propi centre, tant als seus alumnes com a candidats externs. D’aquesta manera els estudiants d’anglès de Torredembarra i la zona no s’han de desplaçar.

Els nostres alumnes i els candidats externs que provinguin d’un altre centre educatiu que hagi signat també un conveni, es beneficiaran d’un preu reduït gràcies al National Schools Project. Els preus són els següents:

Exam Alumnat d’institut amb conveni Candidat extern
KET – (A2) (menors d’edat) 94,54 euros 99 euros
PET – (B1) (menors d’edat) 101,90 euros 107 euros
FCE – (B2) (menors i majors d’edat) 188,70 euros 198 euros
CAE – (C1) (majors d’edat) 200 euros 210 euros

 

La data de convocatòria dels exàmens oficials de Cambridge, per a tothom que s’hi inscrigui, serà el dissabte 19 de juny de 2021 al matí a l’Institut Ramon de la Torre. Les proves es podran realitzar si hi ha un mínim de participants inscrits.

El període d’inscripció és del 18 de desembre de 2020 al 7 d’abril de 2021. La inscripció serà via telemàtica, s’ha de respondre el següent formulari: enllaç i enviar per correu electrònic a secretaria@insrdt.cat el justificant de pagament bancari, el qual ha de tenir com a concepte: “Proves anglès i  nom i cognom alumne/a”. L’ingrés s’ha de fer al compte corrent:

ES68 0182 4395 5502 0022 3716

Enllaç inscripció

La inscripció es considera formalitzada amb la recepció de l’esmentat justificant de pagament.

Si necessiteu qualsevol aclariment sobre aquesta convocatòria, no dubteu en consultar-nos al correu electrònic secretaria@insrdt.cat o al telèfon 977642402 (Francesc Serra).

Cordialment,

La Direcció

Torredembarra, 18 de desembre de 2020.