POETA DOLORS MIQUEL

FÒRUM poètic vers DOLORS MIQUEL El passat 26 de novembre, la poeta Dolors Miquel va visitar l’INS Ramon de la Torre i va oferir a tots els alumnes de BAT un espectacular recital poètic el qual tingué una excepcional acceptació per part de l’alumnat. L’activitat va ser promoguda per la Biblioteca Pública de Torredembarra amb col•laboració amb l’Instiut. Posteriorment, la poeta impartirà un curs d’escriptura poètica als alumnes que hi estiguin interessats a la seu de la biblioteca. Al mateix institut o a la biblioteca, hi poden trobar butlletes d’inscripció. 

  • Em va agradar, però, hi havia poemes que no entenia i em va faltar una explicació prèvia perquè va ser molt directa. Era molt espontània i recitava poesia moderna.         ( Adrián Santander, 2n BAT)

  • El recital em va semblar interessant, però molts poemes no els van entendre del tot. La Dolors Miquel em sembla una gran poeta i una persona molt divertida. Li posa molt sentiment al que escriu i es nota en la seva actuació. (Anònim)

  • Em va semblar una actuació molt divertida ja que eren poemes per fer riure a la gent, amb un llenguatge que es podia entendre bastant bé, de vegades exagerava molt però en genral va estar molt bé. (Anònim)

  • La xerrada que va donar Dolors Miquel em va semblar divertida quant als seus moviments i el to que hi posava. Penso que és una bona forma de donar-se a conèixer ja que jo , per exemple, no sabia de la seva existència com a poeta. (Laura)

  • No em va agradar el recital que va fer Dolors Miquel perquè la forma de tractar els temes escatològics en la poesia l’he trobava poc treballada, no com la que podem trobar a Quevedo. (Belén 2n BAT) 

  • M’agrada la poesia de Teogonis de Mégara del segle VI aC passant per gairebé totes les èpoques que parlen dels sentiments i les angoixes de la vida. Però els jocs de paraula no són poesia. (Àlex, 2n BAT) 

  • A mi em va semblar diferent i em va atreure molt. Em va agradar el tipus de poesia que recitava, ja que ho feia d’una manera molt interactiva. Van estar molt bé els temes que va tractar, ja que en alguns casos feia referència a aspectes familiars seus o íntims. Va estar molt bé la xerrada. (Nil, 2n BAT) 

  • Ha estat una bona actuació i una gran artista, ha interactuat força bé amb nosaltres i les seus poemes han estat bastant bons. En general, ha estat una bona experiència i sí que la repetiria. (Joel Muñoz, 2n BAT) 

  • Alguns poemes que va recitar no els vaig escoltar ni entendre molt. Em van sorprendre els temes dels poemes i com els recitava i és una dona molt expressiva. (Andrea, 2n BAT) A mi no em va agradar. Penso que ella només tindria que haver recitat els seus poemes, ja que cada autor sap com rerpresentar les seves creacions. (Nico Moretti, 2n BAT)

  • Penso que aquesta poesia de carrer tracta de temes molt interessants per als joves, els temes tabú que tant ens atreuen i ningú se n’ atreveix a parlar. Crec que Dolors Miquel ens va arrencar un somrís, cosa difícil tractant-se d’adolescents. Aquesta persona tenia una bona poesia en escena, em va semblar molt natural, escatològica, espontània. Em va sorprendre molt aquest tipus de poesia. El que més em va agradar van ser els jocs de paraules. (Noèlia Álvarez, 2n BAT)