LA PREHISTÒRIA

MÉS FOTOS
Els alumnes de 1r de la ESO durant el primer trimestre del curs vam treballar la prehistòria a la matèria de ciències socials. Durant les hores que tenim dues professores a l’aula (Àngela Martí i Dolors Marchán) vam aprofitar per fer un treball en grup sobre les eines i l’art noble en aquesta època.

Ens vam ajuntar en grups de quatre persones i cadascú tenia una feina. Hi havia l’arqueòleg que havia de buscar feina i redactar informació sobre 20 eines. Després el geògraf, que buscava en un atles on estaven els principals jaciments amb restes d’aquelles eines i els situava en el mapa del món o en el mapa d’Espanya, també hi havia l’historiador que feia un eix cronològic i apuntava de quina època era cada resta i per últim hi havia l’il·lustrador, que agafava tota la informació i amb bona lletra i un títol maco la passava en uns fulls grocs.

MÉS FOTOS
A l’hora de treballar ho vam fer de dues maneres. Al principi de la classe i al final seiem amb el nostre grup i ens explicavem la feina que feia cadascú (n’hi havia un de cada a tots els grups) i durant la resta de la classe seiem amb les persones que tenien el mateix rol i així podíem treballar junts i ajudar-nos.

Al final vam aconseguir fer l’exposició de les eines del paleolític i la Dolors i l’Àngela van estar molt contentes amb el nostre treball.

CLAUDIA MERI (1r-B)