English a 2n

A English, durant el primer trimestre, hem treballat diferents aspectes. Primer hem fet les rutines, hi ha encarregats que han de dir la data i el temps. D’aquesta manera es treballa vocabulari i frases dels dies de la setmana, mesos de l’any, estacions i temps.

Hem treballat les peces de roba, per fer-ho un encarregat havia de vestir un nino segons el temps que feia i desprès amb un altre company l’havien de descriure. També s’han passat làmines, jocs i la Mystery box que segur que us ha arribat a casa i sinó arribarà en breu.

També hem treballat Halloween, s’ha fet un punt de llibre d’un monster i s’ha treballat vocabulari.

El conte que s’ha treballat ha sigut The Rainbow Fish. L’hem explicat, hem vist el vídeo, l’hem teatralitzat amb titelles, hem treballat vocabulari d’animals marins i frases que sortien en el conte, hem escoltat la cançó “The purple submarine” i finalment hem fet un mural conjunt.

Us podeu descarregar totes les fotos clicant aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>