Va de bolets!

Un dilluns de bon matí uns nens i nenes van arribar contents amb els bolets que havien caçat el cap de setmana! Ens vam encuriosir, els vam observar i fins i tot vam veure que hi havien uns petits habitants, els cucs! Ens va agradar tant, que vam pensar que seria molt bona idea anar-ne a buscar un dia tots plegats al bosc del voltant de la Font Negra.

Podeu veure més fotos a l’enllaç següent:

https://photos.app.goo.gl/j1wfJq1D6acQccgR6

I va arribar el dia de la cacera! Anàvem tots ben preparats: cistelles, roba còmoda, bon calçat, un bon esmorzar i sobretot moltes ganes de passar-nos-ho bé. Vam trobar algun rovelló, uns quants cama grocs i alguna cama de perdiu. També vam aprofitar per fixar-nos en la vegetació (pins, roures, faig, boix grèvol, molsa, etc.), en animals (els voltors), en les fonts (la Font del Guiu i la Font Negra), en la riera de Metge i en les esglésies (Queralt i Sant Pere de Madrona). Va ser un matí ben diferent, profitós i divertit!

Podeu veure més fotos al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/34WErc1Z9NACpQqA7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>