La Jane Goodall a la classe de la Mulassa

Aprofitant el Dia Internacional de la Dona Treballadora que se celebra el 8 de març i que commemora la lluita de la dona per la seva participació dins de la societat, en peu d’emancipació i en el seu desenvolupament íntegre com a persona, l’escola va promoure una activitat molt bonica i és que cada grup havia de treballar i presentar als altres una dona important i socialment reconeguda.

La classe de la Mulassa es va endinsar en el món dels animals, més concretament el dels ximpanzés, per tal de conèixer a la Jane Goodall. Aquesta dona va nèixer a Londres l’any 1934 i actualment és considerada la major experta en ximpanzés, i es coneguda pels estudis que va fer a Tanzania al llarg de 55 anys sobre les interaccions socials i familiars d’aquests animals salvatges.

Les Mulasses i els grups de 2n i 5è de primària que van passar per la nostra aula i van poder ser coneixedors de la seva vida i dels seus treballs. Varem estar encantats de poder ser conscients de la gran tasca que va realitzar i d’aquesta forma conèixer la gran dona que és la Jane Goodall.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>