Revista

Cliqueu l’enllaç per accedir al contingut  de la revista digital de l’Institut Marta Mata: el Marta Mata Salou Report o en la seva forma abreujada el M&M Salou Report.

M&M Salou Report

Aquesta nova revista forma part del  projecte RED que portem a terme amb el grup Junior Report dins la matèria optativa de 3r d’ESO La Revista i està assessorada per periodistes professionals. El projecte compta amb el suport del diari La Vanguardia i empreses i institucions educatives com Acer for Education, Microsoft, Cloudalia educación, URL Blanquerna, LCI Barcelona, Trinity College London i la fundació Tr@ms. Està subvencionat pel FONS EDUCATIU DE SALOU.

Els mitjans de comunicació La VanguàrdiaPúblicoEl EconomistaEuropa Press es fan ressó de la participació de l’Institut en aquest projecte un curs més.

Tota la comunitat educativa de l’institut podeu col·laborar-hi mitjançant articles d’opinió i/o suggeriments que podeu fer arribar  a martamatareport@gmail.com o a la bústia “La veu del Marta” que trobareu a la biblioteca.

Esperem  que us agradi molt i  que la seguiu setmana a setmana. També a @martamatareport.

 

L’equip de redacció amb el nostre periodista de referència, l’Isaac Posadas