Setmana del codi URV: actitud STEM… El futur ja és aquÍ.

Avui dia 2 de març els alumnes de 1r d’ESO han començat a participar en els tallers de la Setmana extensa del Codi de la URV que es duran a terme a tots els grups de de primer.

L’activitat “Setmana (extensa) del codi URV: actitud STEM!” consisteix en uns tallers TAC per a estudiants de l’ESO de la província de Tarragona, organitzats en el marc de la Code Week 2020 (https://codeweek.eu/).  A partir dels aprenentatges dels tallers es treballarà amb l’alumnat perquè aquests desenvolupin estructures creatives o models d’instal·lacions domòtiques amb Arduino, treballant en gran grup o en equips.

Posteriorment, un cop desenvolupades les propostes, presentqrem els projectes a la Code Week.

En el taller d’avui els alumnes han fet servir un simulador d’Arduino amb el programa Tinkercad i un dels exemples treballats he estat la programació del funcionament d’un semàfor.

Complementàriament al taller realitzat avui hem rebut una sèrie de recursos materials (1 kit Arduino 3 Arduino UNO, 3 protoboard, sensors, leds i cables) que facilitaran el desenvolupament de projectes a l’aula i la participació en el concurs de projectes.

Els nostres futurs enginyers han gaudit força de les activitats desenvolupades amb aquests tallers.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>