Healthier minds, smarter minds

Projecte Erasmus + d’intercanvi internacional finançat per la Unió Europea

Grècia (novembre 2018),  Portugal (febrer 2019),  Lituania (maig 2019),   Itàlia (novembre 2019),  Salou (març 2020),  Suècia (maig 2020)

Accés al blog del projecte 

ROBÒTICA A L’ESO

 
Aquest trimestre l’alumnat de 2n d’ESO fa una nova activitat: construeix i programa robots.
Aquest és un projecte que hem iniciat  enguany dins la materia de tecnología i que ha estat posible gràcies a l’ajut del Fons Educatiu de Salou i la nostra AMPA.

Deutsch macht Spaß!

El dimecres 19 de desembre va tenir lloc a l’Institut Marta Mata de Salou la 1a trobada d’alumnes de llengua alemanya. La jornada va aplegar sota el lema “Deutsch macht Spaß” (L’alemany és divertit) els alumnes d’alemany de 4rt d’ESO dels Instituts Gabriel i Ferrater,… Llegeix més»

A GRÈCIA AMB L’ERASMUS +

L’Hugo, l’Adrian, la Paula i la Judit junt amb les professores Dolors i Manoli ja són a Kranidy (Grècia) en la primera mobilitat del programa Erasmus +  Healthier minds, smarter minds.  Fins dissabte faran tota una sèrie d’activitats relacionades amb l’esport, l’alimentació i la… Llegeix més»

SETMANA DE LA CIÈNCIA

Celebrem la setmana de la ciència amb una exposició de maquetes científiques fetes pels nostres alumnes: cèl.lules, cristalls, planetes, volcans…i una espectacular cadena de ADN. Impressionant!!!

BICICLETADA 2018

Avui, un any més, els alumnes de segon, acompanyats dels guàrdies municipals de Salou, han sortit amb les bicicletes per tot el poble. És una molt bona iniciativa, amb aquesta activitat s’aprèn molt sobre com hem de circular amb bicicleta per una ciutat, molt més… Llegeix més»

XERRADES SOBRE SEGURETAT VIAL

Avui ha tornat el Juanma per donar una de les seves interessantíssimes xerrades de Seguretat Vial, aquesta vegada destinada als alumnes de Segon de Batxillerat, per tal de que puguin aprendre millor el comportament i el que s’ha de fer per circular amb correcció, tant… Llegeix més»

ELS PREMIATS DEL 30 D’OCTUBRE

Ahir a la tarda, al TAS, l’Alcalde de Salou i la Regidora de Cultura i Festes, van lliurar els guardons a la  XVII edició dels premis 30 d’octubre, que l’Ajuntament de Salou concedeix a la creativitat artística, i en vam rebre una bona quantitat!!
Un premi… Llegeix més»

L’ALCALDE ENS VISITA

El passat dilluns vam rebre la visita de l’alcalde i la regidora d’ensenyament de Salou.Es van interessar pels nostres projectes alguns dels quals están subvencionats per l’Ajuntament  (vegeu https://www.salou.cat/ca/la-nostra-ciutat/educacio/noticies/l2019alcalde-de-salou-visita-l2019institut-marta-mata) i van visitar diverses aules per desitjar-nos un bon curs i respondre a les preguntes i suggeriments… Llegeix més»

NOTÍCIES DE L’ESCOLA VERDA

A principis d’octubre, a l’optativa d’Hort, vam iniciar la plantació de diferents verdures i hortalisses. Aquest curs hem plantat cebes, tres tipus d’enciams, coliflor, api i bledes. El projecte Hort està subvencionat per l’Ajuntament de Salou.
Esperem que l’huracà Lesli, al seu pas per Salou, respecti… Llegeix més»

EU CODEWEEK 2018

L’institut torna a participar a la codeweek 2018 amb activitats relacionades amb la robótica i la programació.
La Setmana CodeWeek, promoguda per la Unió Europea, pretén apropar la programació i l’alfabetització digital a tothom d’una manera divertida i atractiva. L’objectiu és fomentar la programació als diferents… Llegeix més»

130 kg de GARROFES !!!

El nostre dia a dia a l’Insti ja ha començat a rodar amb força, el divendres vam tenir una jornada molt pagesa, els alumnes de primer de ESO, amb una demostració de productivitat i esforç, van recollir 130 kgrs de garrofes!!!, amb les quals van… Llegeix més»

BONA DIADA!

Un any més l’Institut i l’AMPA hem participat a la tradicional ofrena de l’11 de setembre que organitza l’Ajuntament de Salou. Des d’aquesta página us desitgem una bona Diada i us esperem demà a la presentación del nou curs.