LA REVISTA DEL MARTA MATA: M&M Salou Report

Tenim el plaer de fer-vos arribar l’enllaç de la nova revista digital de l’Institut Marta Mata: el Marta Mata Salou Report o en la seva forma abreujada el M&M Salou Report.

Aquesta nova revista forma part d’un projecte que portem a terme amb el grup Junior Report dins la matèria optativa de 3r d’ESO La Revista i està assessorada per periodistes professionals. El projecte compta amb el suport de La Vanguàrdia i empreses i institucions educatives com Acer for Education, Microsoft, Cludalia educación, URL Blanquerna, LCI Barcelona, Trinity College London i funació Tr@ams.

El proppassat dijous, 24 d’octubre, el periodistes de la revista  van fer la presentació oficial a la Biblioteca del centre, amb l’assistència de la coordinadora de la Revista, la professora Sandra Benaiges i la directora, Carme Moreno, i dels delegats de totes les classes del Marta Mata, desprès el centre va convidar a tots a un esmorzar per festejar el naixement d’aquesta nova iniciativa que pot ser tan profitosa per a tots.

Tota la comunitat educativa de l’institut podeu col·laborar-hi mitjançant articles d’opinió i/o suggeriments que podeu fer arribar per mail a martamatareport@gmail.com o a la bústia “La veu del Marta” que trobareu a la biblioteca.

Esperem  que us agradi molt i  que la seguiu setmana a setmana. També a instagram @martamatareport.

https://martamatasalou.junior-report.media/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>