EXPOSICIÓ: DESCOBRIR ALEMANYA

Aquests dies a l’entrada de l’institut podeu visitar l’exposició “Descobrir Alemanya” que els alumnes d’alemany han preparat com a resultat del projecte del mateix nom que van dur a terme durant el confinament. Cada grup va treballar un aspecte diferent de la cultura i les tradicions alemanyes  i al mateix temps va  avançar en el coneixement de la llengua. 

Així, els alumnes de 2n d’ESO ens presenten, per un costat, la tradició del 1er dia d’escola dels infants alemanys i, per l’altra, l’esport estrella alemany: el futbol!. 

Els alumnes de 3r, per la seva banda,  ens mostren dues tradicions més: la tradició de pasqua de buscar ous amagats i una tradició menys coneguda: la dels fanalets de Sant Martí.

Els alumnes de  4t d’ESO ens descobreixen un país amb una forta consciència ecològica  exposant un típic model d’habitatge sostenible i una comparativa dels mitjans de  transport més utilitzats a Alemanya. 

Us convidem a descobrir la nostra exposició. Trobareu les  explicacions de cada tema exposat en alemany i en català. Esperem que us agradi i que en gaudiu molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>