COMIAT de 4t ESO i 2n BAT

Benvolguts alumnes i famílies,

Hem arribat al final de curs i per a vosaltres també al final d’una etapa en les vostres vides: la finalització dels estudis d’ESO o de BAT. Ho hem fet d’una manera no desitjada i inesperada La pandèmia del COVID-19 ens ha afectat i ha influït en cadascun de nosaltres, joves i adults. És cert però, que aquesta nova situació ens ha permès replantejar-nos canvis, compartir més estones amb la família i aprendre a valorar el que tenim.

A nivell acadèmic, som conscients de les dificultats que heu tingut aquest darrer trimestre per seguir els estudis però la gran majoria de vosaltres heu continuat treballant, malgrat les circumstàncies, per aconseguir els objectius marcats i això mereix la nostra FELICITACIÓ.

En circumstàncies normals, hauríem organitzat un acte de graduació al gimnàs, on acompanyats per les vostres famílies i professorat hauríem recordat com ha estat el vostre pas per l’institut, perquè de segur que al llarg d’aquests cursos heu viscut experiències que no oblidareu mai!  Al menú  FOTOS  d’aquesta página web podeu trobar algunes imatges per recordar, així com l’orla de fi de curs de 4t d’ESO i de 2n de BAT.

A aquells que continuareu estudis de batxillerat al nostre centre, dir-vos que us esperem amb il·lusió al setembre per iniciar plegats una nova etapa de les vostres vides.

A aquells que inicieu d’altres camins… recordeu-vos que el Marta Mata sempre serà casa vostra i que sempre sereu benvinguts.

I a totes les famílies, moltes gràcies per haver-nos permès col·laborar durant aquests anys en l’educació dels vostres fills/es.

Molta sort i molt bon estiu!!!