GIRL’S DAY 2017

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSQ) en col·laboració amb l’Observatori de la Igualtat organitzen el Girls’ Day. Es tracta d’una jornada per promocionar els estudis d’enginyeria entre les estudiants d’ESO.

10 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre hem pogut visitar les instal·lacions de la URV i ens han mostrat la presència de professionals dones en camps com l’Enginyeria o la Tecnologia, així com la conveniència dels equips de treball mixtos per obtenir un millor rendiment.Ens han agradat molt els objectius marcats per la jornada:

– Conèixer la professió d’enginyera

– Saber sobre les titulacions d’enginyeria presents a la URV

– Poder realitzar petits tasts pràctics de les diferents enginyeries

– Visitar el campus d’enginyeria

Tot seguit us deixem l’opinió de dues de les alumnes afortunades:

“La sortida a la URV de Tarragona, els tallers i la programació de Girl’s Day m’ha ajudat bastant a conèixer les carreres i sortides cap al món de l’ensenyament universitari.”  
Júlia Xufré de Palacio, 3r ESO A

“Anar avui a la URV ha estat una molt bona experiència. Ens han ensenyat com eren tots els tipus d’ingeniries que s’hi poden estudiar fent-nos diferents tallers. Amb aquests hem après més sobre els estudis. Quan hagim de decidir què estudiar, sabrem més sobre aquests graus.” 
Cora Ciuraneta Miret, 3r ESO C
Mireia Valdepeñas Gómez
Coordinadora Pedagògica
Institut Ramon de la Torre