NOU PFI – Auxiliar de manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo

Aquest matí hem presentat el nou PFI-PIP que oferirà el nostre centre a partir del curs 2019-20. És tracta del PFI Auxiliar de manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo. Aquest PFI és pioner, únic a Catalunya, i es posarà en marxa per primera vegada al nostre centre. 

Creiem que és una molt bona oportunitat per a tots aquells joves que preveieu que no acreditaran l’ESO i que tenen entre 16 (o bé els compleixen dins l’any 2019) i 21 anys. 
Som privilegiats per viure a la costa i ben a prop del mar, i ara tenim l’oportunitat que el nostre jovent pugui dedicar-se professionalment a les embarcacions esportives i d’esbarjo. No deixeu perdre l’oportunitat d’explicar-los aquest PFI, ja que seran els primers en tot el territori a tenir aquesta titulació i aquest fet els obrirà moltes portes. 

El període de preinscripció és del 13 al 24 de maig i s’ha de fer directament a l’INS Ramon de la Torre de Torredembarra. La localitat està molt ben comunicada amb autobusos i tren, i el centre es troba proper a l’estació de ferrocarril.