CURS DE VELA

El passat dissabte 27/04 un grup d’alumnes de l’Institut Ramon de la Torre entre els cursos de 1r i 2n de la ESO, vàrem participar en una activitat de vela al CMT (Club Marítim Torredembarra)… Els aproximadament 20 alumnes vam navegar en dues embarcacions molt divertides: En kayak i Laser Pico (El Laser és una classe internacional d’embarcació de vela lleugera que pot navegar amb vents de fins a 35 nusos d’intensitat). Va fer un temps molt bo per a navegar, ja que no feia mala mar, sinó una brisa molt bona. Tots vam gaudir molt. Primer ens van donar una mica de teoria, vam baixar les embarcacions a platja, les vam muntar i… A navegar! 


Aquesta activitat la repetirem durant els pròxims 6 dissabtes provant diverses embarcacions: Laser Pico, Patí Català, Optimis, Kayak, Paddle Surf, etc. Recomanem molt aquesta activitat a tots els alumnes perquè es puguin apuntar el proper any. 

“L’activitat va ser especialment entretinguda. Va fer un temps idoni per a navegar, encara que es notava que es necesitava practicar una mica més ja que alguns vam caure a l’aigua… Tot i això va ser un dia molt divertit” (Roger García Doncel – 2n ESO)


L’activitat va ser molt divertida ja que vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar molt bé, gaudint de molt bon temps i bones vistes. (Hector Vicente – 2n ESO)