La Nit dels Nous Professionals

Hem assistit a La Nit dels Nous Professionals, on es donen premis als millors projectes i treballs de síntesi.

La Paula Blanco, del cicle formatiu de grau mitjà Cuina i Gastronomia, ha guanyat el primer premi en la categoría al projecte més innovador, amb el seu treball “La línia del temps”.

L’Adrià Basora, del cicle formatiu de grau superior Direcció de cuina, ha guanyat el segon premi en la categoría millor viabilitat empresarial, amb el seu projecte “La taverna de l’espuma”.

Han recollit els premis amb la seva tutora Mónica Berrocal.

Moltes felicitats als premiats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>