On som?

AMB COTXE

  • Des de l’autopista de Barcelona-Sabadell-Terrassa (C58):

Sortir a la sortida que diu Terrassa-Matadepera-Rubí (gasolinera) i continuar direcció Matadepera. La riera de les Arenes ha de quedar a l’esquerra. Anar tirant amunt, passar el pont de la línia del ferrocarril, i quan s’arriba al Polígon Industrial Can Petit girar a la dreta (a l’esquerra és l’Avinguda Béjar que ens portaria a la carretera de Matadepera) i seguir recte. L’institut està a 200 metres a la dreta, davant d’un hipermercat Carrefour.

 

  • Des de Castellar del Vallès:

S’arriba a una rotonda en la que es veuen els pisos del barri de Sant Llorenç seguir recte 200 metres i al primer semàfor girar a la dreta. És el carrer de la Castellassa. A 100 metres, hi ha l’institut a l’esquerra del carrer.

 

FERROCARRILS DE LA GENERALITAT

  • Baixar a Terrassa-Rambla. Des d’aquesta estació agafar l’autobús de la línia 2 direcció Les Arenes. Baixar a la parada de la carretera de Castellar després del pont de la riera de les Arenes.

 

RENFE

  • Baixar a Terrassa-Est i anar a peu des d’aquesta estació fins a l’institut.
  • Baixar a Terrassa i agafar l’autobús núm. 2 direcció Les Arenes. Baixar a la parada de la carretera de Castellar després del pont de la riera de les Arenes.