L’Iván ens explica la seva experiència

Imagen2Realitzar aquestes pràctiques a l’estranger, ha significat per a mi una valuosa oportunitat d’aprendre noves coses, tant a nivell personal com professional.Vaig tenir la sort de treballar en la empresa de guies turístics “Made of Tuscany” a Florència, Itàlia.

Durant el temps que vaig estar allà vaig realitzar diverses tasques, des de fer de Relacions Públiques oferint els tours guiats als diversos hotels de la ciutat, fins a fer de intèrpret per als grups de turistes que contractaven els serveis de la nostra agència.A més vaig realitzar tasques d’assistència de les visites guiades, acompanyament en les sortides amb turistes i comunicació amb els clients en la llengua requerida.També em  vaig ocupar de totes les activitats necessàries en el dia a dia de l’oficina:
administració del material i documentació de l’oficina, treball amb el correu electrònic, atenció de trucades telefòniques, treball amb xarxes socials, etc.Va ser una gran ocasió per posar en pràctica els meus coneixements en llengües estrangeres, bàsicament de l’anglès. Vaig comprovar que l’important és perdre la por a equivocar-se i que sobretot cal posar-hi ganes.

A nivell personal, l’experiència et fa una persona més responsable i autosuficient. Vivint sols s’aprèn a administrar millor el temps i els diners. Per  últim i sobretot, ha estat fascinant poder conèixer una cultura diferent i gent molt amable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>