L’Èrica ens parla de la seva estada a Bulgària

Imagen3

Vaig estar dos mesos a Plovdiv fent les pràctiques a un hotel de 4*, a la oficina de turisme de la ciutat i a la Fira Internacional ajudant a organitzar la Fira Agra, un dels esdeveniments anuals més importants que es celebren allà relacionat amb l’agricultura.

Les meves tasques eren col·laborar amb els diferents departaments de l’hotel: un dia estava a màrketing, l’altre a recepció, al restaurant, etc. i, tot i que a la fira estava limitada pel tema de l’idioma (ja que ho treballaven tot en búlgar), l’estada allà va ser molt útil per veure com el mateix recinte es transformava d’un dia per l’altre. Tant feien servir les instal·lacions per a presentacions de llibres, com que als dos dies tenies els tractors de la fira agrària allà plantats, per exemple.

L’ experiència és molt enriquidora: aprens a espavilar-te per tu mateixa i, a l’hora, és com unes vacances de dos mesos amb tot pagat!

He après molt d’una cultura diferent i sobretot he practicat moltíssim l’anglès. A més, he tingut la sort d’ estar a una ciutat on hi ha una universitat bastant important i he fet amistat amb nois i noies que estaven allà d’Erasmus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>