ENS CONVIDEN A LA RÀDIO A EXPLICAR EL PROJECTE EDUCATIU DE L’INSTITUT TORRENT DELS ALOUS

El passat 11 de gener, en Toni Bravo, periodista conductor del programa magazine “Rubí al dia”,  va convidar la Teresa Pardo (Directora) i la Núria Bacardit (Cap d’Estudis) al seu espai. La Teresa i la Núria han pogut compartir amb tots els oients, el projecte educatiu del nostre institut, el Torrent dels Alous. S’ha parlat dels projectes STEAM (tasques comunes portades a terme pels departaments de ciències, tecnologia, visual i plàstica, i matemàtiques) i AVANCEM (tractament integral de les llengües), de la internacionalització del nostre institut amb les beques Erasmus, amb la col·laboració amb un institut de Dinamarca i un altre d’Alemanya, sobre el gran èxit del temps de lectura i dels projectes de convivència del Torrent dels Alous (tutoria entre iguals, coeducació, Punt Rainbow).

Si disposeu d’una estona i voleu gaudir de l’entrevista de primera mà, cliqueu el link que trobareu al final d’aquest breu article. Esperem que us agradi i pugueu fer-vos una idea del que estem fent al Torrent dels Alous.

https://www.radiorubi.fm/programs/entrevistes-rubi-al-dia/radiorubi_podcast_14775

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>