Ens visita l’arquitecte de l’ajuntament

Avui al matí només d’arribada, a les nou, la Montse ha vingut fins a segon per portar-nos una carta que li havien portat feia una estoneta des de l’ajuntament. Molt emocionats l’hem obert, era la resposta de la instància que vam entrar divendres. L’arquitecte de l’ajuntament en venia a veure avui a les onze, ens hem adonat que teníem menys de dues hores per preparar les preguntes que li volíem fer. Ens hem posat ràpidament a treballar en equips cooperatius, hem començat amb la rutina de pensament del ‘veig-penso-em pregunto’ però abans de començar hem tornat a baixar al pati per tenir clar que és el que ‘veig’ quan me’l miro. Després del treball hem fet un buidat de totes les preguntes que ens hem preguntat per grups.

Pujant del pati ja teníem el Pere Claret apunt per aclarir-nos tots els dubtes, estàvem molt nerviosos, abans de que ell comencés a parlar li hem llegit tot el que ens hem preguntat i hem guardat les preguntes per si al final alguna no l’havia contestat. La seva explicació ens ha resolt tots els dubtes i preocupacions que teníem, ens ho ha explicat súper bé i li hem donat les gràcies. També ens ha portat una còpia dels plànols del pati per si la necessitàvem!

Per acabar el dia d’avui hem posat paraules al que ens passa pel cap quan veiem una imatge del nostre pati en obres, heu de saber que ho hem descrit amb un munt de paraules com: sorra, pena, màquina giratòria, ferros, materials, esforç, grava, ciment, joc, alegria, treball dur, pedres, diversió, etc. Per fer-ho hem utilitzat l’activitat de cultura del pensament ‘5 vegades 2’.

Per veure més imatges cliqueu damunt la foto.