Seguim creixent!

Hola, nens i nenes de la classe Salvador Vilaseca!
Demà és l’últim dia de curs. Ha estat un curs marcat per la pandèmia del coronavirus. Malgrat tot, crec que l’any ha estat molt profitós i tots hem fet grans aprenentatges.
Des del primer dia vaig notar que seríem un bon grup, que estaríem units i que faríem una bona feina plegats. I no em vaig equivocar. Heu mostrat una actitud molt bona amb els companys i mestres, i també a l’hora de treballar i aprendre.
L’any que ve serà l’últim curs al   Marià Fortuny, sereu els grans de l’escola. Serà necessari començar a tope de forces i amb la màxima il·lusió. Hem de treballar fort per acabar la primària de la millor manera.
L’estiu és molt llarg, us recomano estar actius i seguir les propostes que us hem donat: fer alguna manualitat, llegir una mica, fer coses creatives, utilitzar la tauleta o ordinador per fer algun Power Point o algun vídeo, fer alguna de les propostes de l’EIX que no heu tingut temps de fer, investigar sobre algun tema, fer esport, ballar, cantar, cuinar…
Us adjunto el vídeo que us vaig ensenyar ahir. Espero que us agradi molt i que us faci somriure cada vegada que el mireu.
Una abraçada ben forta,
Àlex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>